Om Skyltproduktion

Vi är en helhetsleverantör av skylt- och dekorlösningar. Våra kunder uppskattar att vi tar hand om hela kedjan, från idéstadiet till att det är monterat och klart. Vi har egen produktion och montageorganisation med en service som täcker hela norden. Skyltproduktion tillverkar alla typer av skyltar, plåtskyltar, ljusskyltar, LED- och neonskyltar, storefronts, profilbokstäver, pyloner/stolpar, bil & fordonsdekor, banderoller & storformatsvepor, roll-ups, flaggor, mässmaterial. och butiksreklam.

Våra kunder är butikskedjor, banker, köpcentrum, gallerior, butiker, företag, reklambyråer, konceptutvecklare med flera.

Hos Skyltproduktion möter du ett engagemang och ansvarstagande av personal med hög kompetens och lång erfarenhet inom skyltbranschen. För att få kontroll på tillverkningskedjan har vi egen tillverkning med moderna maskiner som krävs för modern skylt- och dekortillverkning. Det betyder att vi själva bestämmer över leveranstider och kvalitét, vilket vi vet är en viktig faktor för våra kunder. Hos oss känner sig kunderna trygga med att vi levererar rätt produkter i rätt tid.

 

Vår historia

Skyltproduktion grundades 1974 av Tommy Johansson och Christer Wennström. Tommy hade en bakgrund som skyltmakare på ett av Borås första skyltföretag Allreklam. Christer hade en bakgrund som reklamsäljare av annonser i dagspressen. Kunderna var till en början idrottsanläggningar och produkten bestod av att sälja och måla reklam på idrottsanläggningar. Tommy och Christer drev företaget framgångsrikt fram till Augusti 2008 då sönerna till Tommy tog över företaget. Jonas Landén, den äldsta av sönerna hade varit i bolaget sedan 1994 och Joakim Landeborn den yngre brodern hade varit i bolaget sedan 1999.

I April 2011 förvärvades Allreklam en av Borås äldsta skyltföretag där resan för en av grundarna startade. Allreklam drevs av Peter Johansson  som jobbat många år i skyltbranschen, så mycket erfarenhet tillfördes till Skyltproduktion.

I Januari 2015 lämnar den yngre brodern bolaget och Jonas Landén driver bolaget vidare.

Tillbaka till toppen >